15 set. 2022

Plans de Can Canya

Publicat en 19:39 sota General

Un any d’entrenaments post-pandèmia. De fet, un dissabte com avui, i després de cinc-cents cinquanta-tres dies sense entrenar en grup, van retrobar-nos per tornar a fer entrenaments en grup. I ens hem anat mantenint connectats a les xarxes socials, i els reportatges que heu anat protagonitzant, han estat fidel testimoniatge de què en grup es gaudeix molt de bones amistats i hem anat coneixent gent nova, que ha vingut i ara ja forma part de la nostra història. El vessant de Mossenaires caminants, està sent un èxit i alhora que sortim a córrer o fem paral·lelament a caminar. Gràcies a tothom per fer-ho possible.

Com que el projecte ha agafat nova forma, hem considerat important mantenir la inscripció, per tenir la possibilitat de coordinar millor l’entrenament. Continuem rebent fotografies de gent que participa en el projecte i durant la setmana ens guarda la seva fotografia, perquè no ens oblidem de què el Mossenaire a part dels dissabtes, altres dies també ens pot enviar una fotografia. Gràcies als que ho esteu fent també.

Als que ens envieu fotografies dels dissabtes, ens enriqueix també la trobada, donat que augmenta el volum d’informació i queda més complet. Gràcies, també i continueu així.

Bé ja tan sols us queda apuntar-vos pel dissabte vinent, com ja saps a:

 

No hi ha resposta