27 set. 2022

Entrenant en grup fins a Can Roure

Publicat en 19:52 sota General

Avui i creiem que ha estat un dels dies que més i amigues i amics ens hem aplegat davant de la Masia de Torre Mossèn Homs, per anar a córrer i caminar des del començament de la pandèmia. Gràcies per donar suport a, també amb les vostres presències cada setmana aquestes trobades.
 
Si la setmana passada uns explicàvem una mica en què consistia la històrica Matagalls-Montserrat, avui i arribats a la font de Can Roure, que era el nostre punt triat, hem fet un petit homenatge, donat que sabem que no és una prova fàcil. De nou, enhorabona, José Luis Alonso, Jordi Viñeta, Jordi Codinas, Xavi Pons, Jordi Camañes, i també la Inma Morales que va estar molt a prop d’aconseguir-ho.
 
Un dia fresquet, on ja anem oblidant aquelles calors i agrair també a en Josep Mirabet, que enmig del seu quilometratge, creiem duia dinou quilòmetres, ve a caminar amb nosaltres i ens ensenya algun caminet, com en ell és costum. Gràcies a totes i a tots.
 
Bé; anem fent punta al llapis i ja ens podem anar apuntant a la pròxima trobada que serà, com sempre al mateix lloc i a la mateixa hora des de fa més de vint-i-nou anys.
 

No hi ha resposta