04 gen. 2022

Can Mossenaire: el primer de l’any

Publicat en 20:19 sota córrer,Entrenaments,mossenaires

I comença el 2022 i justament cau en dissabte, i tret dels cinc-cents i escaig dies en el que no hi va haver-hi convocatòria Mossenaire des del 1993, fins que encetàvem aquest l’onze de setembre i amb els dos grups. Avui el que ha sortit a caminar i el que ho ha fet a córrer. Els caminants han estat en Carlos, que ha conduit el grup, al costat de Lídia i José. El grup de córrer, Mar, Carmelo, Maricarmen, Mayo, Manolo,  Fran , Jordi,  Transi, Guillem, Eva i Pep l’ha conduit en dallonses, ara no em bé, I hem anat al dinosaure d’en Roc Alabern, a l’entrada de Terrassa, just al costat de Can Torrella. Els caminants han fet 7,3 aproximadament i els que corren 8,8 aproximadament.

No us negaré que aquests dies la gent està molt preocupada per l’alt índex de contagis que hi estan havent-hi pel voltant i nosaltres també estem amoïnats i per això prendrem totes aquelles precaucions que ens aconsellin i ara ens queda desitjar que aquest malson de no poder fer les coses sense temor. També sabem que la vida necessita d’ingredients esportius i on mentalment i anímicament es pugui generar un flux d’ànim per ajudar més als que ho passen malament. Fins a dia d’avui, estem convençuts que fer esport a l’exterior i amb les precaucions adequades, és bo. Però sempre ens pot quedar aquell dubte i per això, mai deixem de vetllar pels nostres amics.

Tothom que en algun moment té un amic, un familiar o un conegut que estigui malalt: des d’aqui tot el nostre escalf i ràpida recuperació i amb aquest desig ens quedem, i posem el nostre reportatge setmanal que pretén fer un entorn millor i fer salut. Salut de la bona

I per acabar, si veiem que l’esport en companyia pot comportar en algun moment conseqüències negatives pels que veniu a fer salut: tornarem a tancar les convocatòries.

Mossenaires us desitgem un Feliç i venturós Any 2022 de part de totes i tots.

 

 

No hi ha resposta