27 des. 2021

Can Mossenaire per Nadal

Publicat en 21:36 sota córrer,Entrenaments,mossenaires

Dissabte i dia de Nadal, un dia especial per anar a córrer i caminar amb la gent que fem servir l’esport com a element vital. Fer aquesta trobada i més en aquests dies tan complicats, ens ajuda a millorar anímicament i a reforçar els nostres lligams amb l’entorn. Està vist i comprovat, que fem història i de la bona. Hem arribat d’hora i es respirava una tranquil·litat com mai.

 Són dies, també, d’incertesa per totes les notícies que anem rebent, tot i que el que escriu té dos referents i que personalment vull recomanar: l’Oriol Mitjà i el doctor Antoni Trilla.
Segur que hi ha un munt de persones que us poden ajudar, però ara que sentim temor d’entrenar amb gent, millor fer-ho amb coneixement  i buscar bona informació i si pot ser de primera mà millor. Almenys és la meva opinió.
Hem fet  un recorregut clàssic pel bosc de Can Deu, i ha estat molt bonic. A més la Mar, ens ha volgut fer un discurs d’agraïment i veureu les fotografies al final del reportatge.
Ens hem trobar amistats Mossenaries, com en Quim i Manolo, que feia dies que no vèiem i que també surten cap al final del reportatge.
Com sempre agraim a les amigues i els amics, que sent Mossenaires, ens envien les fotografies des d’allà on els sembla per mantenir viva la flama.

Gràcies a tothom i bon any Nou i que tot milloriBueno, què?

No hi ha resposta