20 des. 2021

Dedicat al tiet Salvador Donadeu

Una setmana trista per mi, el que intenta dinamitzar al grup de Mossenaires.

Ens ha deixat el tiet Salvador Donadeu, i fer el que faig cada setmana no és el mateix. El meu caràcter i forma de ser s’ha modelat gràcies a les persones que m’envolten, i una de molt important és la del meu tiet. Avui li hem dit el darrer adéu o millor dit: ens tornarem a veure. Només tinc bons records d’ell i això ja ho diu tot. Des de molt nen era junt amb la tieta Mercè, que em semblava la meva germana gran, una parella que se m’enduien a tot arreu, i sempre un bon tiet i tinc mil i un records i molts més. Des els passejos amb el Volkswagen escarabat, els diumenges de cinema a Barcelona, Sabadell, Terrassa, les trobades a Lloret, dinars i festes sovint i sobretot el legat d’un bon fer. Veure a una persona que sabia escoltar i era de discurs elegant i sempre respectuós i educat. Va compartir l’amor a la seva filla, la meva cosina Sandra, que ha heredat dels dos el mateix tarannà.

Esportivament i fent un parèntesi amb el tema córrer, el recordo venir-me a veure, junt la tieta, a les curses. Esperar trobar-los als dos al passeig per animar-me, mentre m’esperaven passar, jo feia la cursa de festa major. Alegrar-se i venir quan vaig ser nominat capdidat a cap gros a la plaça vella, venir al Principal quan en vaig ser triat als premis Terrassencs i veure’l feliç. El seu seguiment a la xarxa, amb tots vosaltres, els que feu de la meva vida alguna cosa més que bonica, amb tot el que faig. És a dir. El meu tiet s’alegrava dels meus modestos èxits.

De petit, ja el veia tocar la bateria amb els seus amics, al cobert del pati de casa seva, i de gran, un cop jubilat, van fundar els Sònics, junt amb amics seus, i vivia una segona joventut. Vaig anar a algun concert i ho feia molt bé. M’agradava el que feia. Té un bon grup

Avui t’hem fet el teu comiat, però tal com t’han dit, ets a dins nostre i allà on estiguis et buscarem i et trobarem. Que reposis i et donem les gràcies.

Segur que tots les amigues i amics els hagués agradat coneixer-te, i encara et podrem escoltar en el munt d’obra que tu, anaves publicant cada setmana.

Gràcies per tot tiet Salvador.

Gràcies els que vau venir a córrer a una setmana tant complicada on el casos de covid es multipliquen, però on nosaltres mirem de fer-ho tan bé com sabem i per això també ens inscribim per poder fer un millor control dels que som com som i a on anem. Gràcies

 

 

No hi ha resposta