13 des. 2021

I avui un recorregut més curt per Can Mossenaire

Publicat en 20:24 sota córrer,Entrenaments,mossenaires,senderisme

El recorregut ens ha quedat curtet, i al final hem fet unes voltes pels voltants de Torre Mossèn Homs, per allargar un xic més, i de fet s’ha fet divertit. A mig recorregut hem fet un vídeo a càmera lenta, que us convidem a veure i gaudir de nou el dia irrepetible de l’onze de desembre. Passem també per camps que pertanyen a la ciutat germana de Terrassa que és Sabadell i d’on sempre tenim moltes amistats que fan també costat a aquest projecte Mossenaire que entre tots fem encara molt millor. Les vistes, sovint de la Mola i aquests preciosos voltants de les nostres ciutats, i sobretot que són encara llocs molt millors quan els veiem amb vosaltres, que cada setmana veniu a #correrxerrar #caminarxerrar #gaudirdevalent a #canMossenaire

Continuem demanat fotografies vostres dels vostres entrenaments des d’allà on vulgueu i que podem gaudir a aquest reportatge.

Si voleu veure els nostres dos recorreguts, tant de córrer com de caminar, els teniu també aquí i els podeu baixar des de wikiloc i d’strava.

Les fotografies, recordeu que ens les podeu enviar durant tota la setmana i des d’ara mateix a [email protected] .

I sobretot, ja us podeu anar apuntant de cara el dissabte vinent a http://inscripcio.mossenhoms.be

Gràcies a tothom

No hi ha resposta