16 ag. 2021

Setmanes amb molta escalfor

Publicat en 19:37 sota córrer,mossenaires

Aquesta setmana és quan hi ha més festes majors arreu, i també quan més gent té uns dies de vacances i ara Mossenaires, se n’alegra de rebre dels quatre punts cardinals fotografies que refresquen la nostra existència. Aquesta setmana han declarat com a no recomanable anar al moltes zones boscoses i ni cal dir que fer cap foc. El risc és molt gran, i qualsevol oblit o negligència pot posar en perill habitatges, masies, boscos, bestiar i infinitat d’animalets que habiten els nostres boscos, i ja des d’aquí ens en fem ressò que fins a millors notícies climatològiques, millor no anar-hi. Gràcies per seguir les recomanacions. De fet si hi aneu, us hi trobareu ADF, forestals, i cossos de seguretat

Ens ha agradat molt les fotografies i segur que encara ens n’enviareu moltes més, aquesta setmana. Vinga anima’t, i anima a les teves amigues i amics a formar part d’aquest conjunt de fotografies Mossenaires.

No hi ha resposta