09 ag. 2021

A fer l’estiu…i tu?

Publicat en 18:07 sota córrer,Entrenaments,mossenaires

Quan ja estem prop de l’equador de l’agost, un mes on tradicionalment hi ha més gent de vacances i desconnectant de les rutines diàries, el racó Mossenaire es nodreix de les vostres aportacions, on demostreu que l’esport hi és ben present i que trobeu entorns de muntanya i també marins, on gaudiu de les ben merescudes vacances en un any que no serà fàcil d’oblidar.

Veiem lluny quan ens trobàvem un dissabte rere l’altre i en cap moment ens hagués passat pel cap la situació que s’està vivim.

Acabem de veure les Olimpíades de Tokio 2020 (l’any 2021), i quan van ser ajornades per la covid l’any passat sens ha fet molt estrany veure estadis i pavellons totalment buits d’espectadors. Tan sols la presència de la premsa i ho hem seguit per la TV. Han posat els seients de diferents colors, i semblava que hi havia gent. Però no.

Immersos en la cinquena onada i no veiem si en vindran moltes més. La mascareta forma part del nostre equipatge, i ens preguntem entre nosaltres si anem vacunats i quina portem. Quan escoltem la ràdio, tele i premsa, el tema habitual és la covid.

Bé: aquí no ens volem desanimar i no volem oblidar-nos de ningú, i quan rebem les vostres fotografies ens dóna la sensació que no ha passat tant de temps. Continueu enviant fotografies i gaudiu tot el que pugueu de l’esport i la natura, i si esteu de vacances, que siguin ben bones. Gràcies per ser-hi, tant si ens envies com si ens segueixes, per nosaltres ets important.

 

 

A fer Xurros a cal Robert’s

Molts dissabtes quan acabem d’entrenar anem a buscar Xurros, xocolata, patates fregides, cotnes, sucs de taronja. Lloc recomanable del nostre Mossenaire Robert

 

No hi ha resposta