23 ag. 2021

Pinzellades de futur Mossenaire

Publicat en 19:33 sota córrer,mossenaires

Estem començant a sondejar als que estimeu i us ha agradat i agrada aquest projecte “Mossenaire”, que tot i les seves transformacions, s’ha anat mantenint. És mèrit vostre.
Va ser un 6 de març de 2020 quan vam fer el darrer entrenament i va coincidir amb un premi que vaig rebre i gràcies a tots i cadascú de vosaltres i vaig creure que era un bon punt final per “Mossenaires”.
Avui ja estem posant fil a l’agulla i donat que la covid ha vingut per quedar-se, haurem d’aprendre a fer les coses i necessitarem molt d’ajut per sortir-nos-en. Ja tenim dia de tornar-hi, anirem donant detalls de com intentarem fer la coses, i necessitarem molt d’ajut per fer-ho bé i si voleu anar donant un cop d’ull, i tot i no ser vinculant, cada setmana ens haurem d’inscriure al lloc aquest:
El dia que he previst començar és el 11 de setembre i estic donant voltes i he fet un esborrany d’inscripció als entrenaments: 
 
La idea és de que els que vingueu m’ajudeu uns als altres a dir que: donat que la covid ha vingut per quedar-se, hem de posar-hi de la nostra part. Els entrenaments demanaré els nom, correu electrònic i telèfon, per tenir control de la gent i per si passés quelcom, com ara tenir d’avisar a algú per qualsevol tema. Com el el projecte “Mossenaire” evoluciona i es modifica, enguany havia pensat:
 
1. mantenir la foto setmanal que ara s’està fent, més que res per la riquesa que ha representat pel grup i pel qui li vingui degust aparèixer a les cròniques setmanals, tot i no poder venir. 
 
2. demanar sempre a algú que porti també a un grup de caminadors, més que res per allò de que no tothom pot córrer i  tenim algun/una Mossenaire que vindria si hagués caminada
 
3. I el ja conegut: 1h (aprox), 10 quilòmetres corrent.
 
De moment trec al “Mossenaire d’honor”, donat que no em veig capaç de tot, i obert a canviar criteris per millorar la trobada social, que tan sols preté donar qualitat a les nostres vides, amb el contacte amb la natura i l’esport i el plaer d’una bona conversa
 
Moltíssimes gràcies per tot i espero veure’t ben aviat amb el nou projecte, que encara vaig pensant. Enorme abraçada!!! Pep 
 
 


Pep Moliner, pensant al camp baseTxell Castañé.    Pont del diable👿 . Tarragona.

Bet AlcaldeIsabel Vergara

Pau Margarit

Pau Margarit

 

Pinzellades de futur Mossenaire

No hi ha resposta