28 juny 2021

Continuem…

Publicat en 20:02 sota córrer,Entrenaments,mossenaires

Si la millora pel que fa a dades sobre la pandèmia progressa positivament, continuem pensant que al setembre farem una convocatòria, seguint protocols i consells per donar-nos seguretat a la trobada que moltes i molts de vosaltres esteu manifestant com a desitjable. Hem anat a alguna cursa, i aprenem de com s’ha de fer les coses i creiem que, encara estem en pandèmia, però es van trobant mecanismes per donar seguretat. Ja podem anar lliurement sense mascareta per llocs com el carrer, sempre i quan no hi hagi proximitat amb grups de persones. Esperem que en aquests dos mesos i escaig que encara manquen, poder donar-vos bones notícies per poder #correrxerrar #corrergaudir .

Com veureu, la riquesa fotogràfica de cada setmana és genial, i ens apropa a la vostra tasca d’afavoriment a l’esport des de llocs molt diversos i que ens estan enriquint d’allò més, i als llocs que ens regaleu junt amb la vostra imatge ens estan meravellant. Hem volgut destacar els entrenaments individuals, que és el que se’ns demanava i sabent que ha estat un gran sacrifici, donat que l’aposta per les trobades dels dissabtes ja va més enllà dels quinze mesos, i això fa forat.

Bé, continuem endavant i feu-nos arribar la vostra fotografia que ens ajuda a gaudir i a imaginar-nos com esteu passant la setmana. Ja hem encetat la setmana i a partir d’ara mateix ens pots enviar aquella fotografia que quedarà per “in secula, seculorum”. Gràcies de nou i fins aviat!!

 

 

No hi ha resposta