04 jul. 2021

Mossenaires primera setmana de juliol

Publicat en 21:55 sota córrer,Entrenaments,mossenaires

Anar a córrer, caminar i fer una mica d’esport, és considerat universalment com a aconsellable i saludable. Mossenaires, de fa temps que s’ho ha cregut. Però, el que més ha valgut la pena és tenir coneixement de persones com nosaltres que fan el mateix. I aquí en tenim una mostra.

A les setmanes vinents us anirem fent una aproximació de com provarem d’entrenar en grup, sense oblidar-nos que continuem en pandèmia i que estem aprenent de molts llocs. Esperem la vostra comprensió i que ens esforçarem a fer-ho bé.

Però de moment, encara us demanem que ens allargueu la mà i ens regaleu aquelles imatges que ens ajuden a agafar ganes de córrer, caminar, i estar en contacte amb la natura.

Esperem les vostres fotos i que estigueu passant un bon estiu. Gràcies per tot

Carme Ballesteros

Sara, Joan, Zico i Carme

 

No hi ha resposta