22 juny 2021

Esport és vida: paraula de Mossenaire

Publicat en 16:47 sota Sense categoria

Quan ja veiem que s’apropa la possibilitat que les nostres trobades socials seran possible, intentarem encetar un projecte nou i diferent al més setembre, on l’amor a l’esport i la natura, la companyonia i el plaer d’entrenar amb gent amb qui compartir una bona conversa, mentre fem tot allò que hem après al llarg de temps, que és que si ha funcionat durant vint-i-vuit anys i han passat cents d’amics que porten amb orgull el fet de considerar-se “Mossenaire”. Aviat donarem algun detall, però bàsicament serà també estar plegades i plegats durant 1 h, i mentrestant farem esport i en deixarem constància, com sabem fer.
De moment i mentre aquest moment és més prop, i per no perdre aquest contacte que les teves imatges ens han anat donant.
La setmana vinent: ens enviaràs la teva fotografia? També si és la que fa cinquanta, com si és la primera: totes ens fan il·lusió i tant si són creatives com si no, et volem veure a tu. Si: a tu.
Gràcies per enèsima vegada i que tinguis una fantàstica setmana.

Jordi Viñeta i les seves postes de sol

Carmelo Luque, a la Tartana

 

Carmelo Luque, a la Mola

 

Carmelo Luque, a la Mola

No hi ha resposta