14 juny 2021

Com els hi agrada la natura a Mossenaires

Publicat en 20:00 sota córrer,Entrenaments,mossenaires

Com ens agrada la natura, i el nostre esport va molt lligat a ella. És veritat que on millor es gaudeix és, mentre esbufegues a una bona pujada, t’envolten el cant dels ocells que et fan oblidar tot cansament i que em dieu de les olors a farigola, romaní, llorer, fonoll, ginesta, i si vas a la Mola, aquells revols on sempre els ases i les mules deixen aquella ferum, però que no en fem ni cas o poc.

Bé, avui estem rebent fotografies molt boniques: de la Masia de Torre Mossèn Homs, de la Mola, del parc de Sant Llorenç i l’Obac, de Vista Alegre, de Torreneules, Vall d’Angoustrine, de Pineda, la Roca, Torredembarra, Siurana, Farrera dels Llops, Sant Agnès, Bastions, Roca del Vallès i segur que ens deixem algú. Molt satisfets de veure com gaudint de fer esport i ens ho compartiu.

No defalliu, tot i que fa aquesta calor tan angoixant, i entreneu a hores fresques, beveu força líquid i feu esport moderat. Això si: ja podeu enviar la vostra fotografia per aquesta setmana vinent. No esperis ni un minut. Et volem i et volem bé. Gràcies per tot!!!

 

 

No hi ha resposta