14 des. 2020

Mossenaires buscant la Llum

Publicat en 17:33 sota córrer,mossenaires

Com és tradició a les nostres viles i places, els guarniments es generalitzen i contribueixen a acolorir aquestes festes i, ja sigui amb Llums, arbres guarnits, aparadors molt ben decorats, pessebres per celebrar el Nadal i volen contribuir a donar més èmfasi a aquesta època del any. És cert que enguany serà un any que no oblidarem amb la Covid19 i per tot el que ho ha envoltat. Donem-m’hi un cop de porta al 2020 i fem-ho des d’aquí. Les vostres fotos ens alegren i animen i us les agraïm. Gràcies
Però tornem a pensar amb quina fotografia podríem fer aquesta setmana i se’ns ha acudit el següent:
Envia aquella foto que tu vulguis i pot ser aquella que en el seu moment t’hagués agradar enviar i no vas fer.
– Et recordo una mica per sobre el que des de Mossenaires hem fet en qüestió de foto:
Vam fer carotes, vam dibuixar un cor amb els dits, vam escriure una paraula, ens vam retratar amb una reixa, vam fer el gest de parar amb les mans, vam abraçar un arbre, vam subjectar una poma i també una pinya, i un dia vam vestir-nos de verd esperança i si vols envia alguna de Nadals.

Doncs vinga: mira si es obre el ventall. Fes-te aquella foto que en el seu moment t’hagués agradat enviar. A més, el que mes ens interessa és saber de tu i et volem, aquí i ara. T’esperem!!! Volem la teva foto!!!, et volem veure!!!. Gràcies de tot cor.


Xesco GarciaIsabel FontMiguel, Inma, Sebas
Bruna i Codinas Moliner

No hi ha resposta