07 des. 2020

Mossenaires amb la #CursaCapacitatsDiverses

Publicat en 9:57 sota córrer,Entrenaments,mossenaires

La #CursaCapacitatsDiverses es celebra aquesta setmana, i la meva cosina Sandra Donadeu me’n va parlar i Mossenaires ens ha agradat de també aportar aquest granet de sorra per donar-la a conèixer i que ara sabem que uneix virtualment quilomètricament Terrassa i Nikopol (Ucraïna) i per donar notorietat al Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat . 15.840 persones és el nombre de persones amb discapacitat reconeguda que té Terrassa. Encara lluiten per la seva inclusió plena i efectiva a la societat. Des d’aquí ens sumem a aquest desig que totes i tots ho aconsegueixin. Una pàgina web ha estat el lloc on ens hem anat informant i és la següent
 
 
El mateix dia 3 de desembre va emetre en directe el següent programa: https://youtu.be/tZAsDzpGDaQ
 
Gràcies per tot i per contribuir a posar-ho en coneixement amb el vostre ajut. Moltes, moltes gràcies.
 
 
Proper repte:
 
Recordeu que no és obligat de fer el que aquí es proposa, donat que el màxim desig d’aquest racó és no perdre la pista de les amistats que al llarg de vint-i-set anys vam d’anar conreant. Vol dir que tu envia la foto que tu tinguis, que ja ens serveix, però proposem:
 
Donat que a la majoria de ciutats i pobles hi ha motius nadalencs, llums, arbres decorats, comerços ben decorats de maneres diverses amb acoloriment per acomiadar aviat aquest any, que tant recordarem sempre i el que et demanem que a la teva fotografia hi surti algun element d’aquestes festes que segur que trobaràs pels carrers, places i pobles. Deixem a la teva imaginació que busquis el que tu t’agradi i ràpidament ens envies la foto als llocs habituals. Si l’envies abans de divendres, et farem sortir al vídeo promo que sortirà per engrescar a les nostres amistats. Vinga: la teva foto l’estem esperant!!

 

No hi ha resposta