30 nov. 2020

La Pinya i és el futur.

Publicat en 18:28 sota córrer,Entrenaments

Ens hem “fotut” una bona PINYA. Avui el repte era un xic més difícil i també significatiu com les setmanes precedents, que molts hem vist sovint, les seves pinyes i que contenen la llavor dels arbres que moltes i molts de nosaltres ens abraçàvem. Cada pinya té molts pinyons, i cada pinyó podria en sí mateix portar al futur. Segur que quan heu parlat a la vostra pinya, li heu desitjat crear un arbre i créixer fort i sense malalties, oi que si?. Cada pinyó, si cau en bona terra, esdevindrà un fenomenal arbre.

 

Què ens depara el futur? uns arbres forts i robusts i més si compten amb el vostre ajut. Sou genials i us volem agrair com us presteu a aquesta història que estem escrivint. A les vostres mans esteu sostenint el futur. Moltes gràcies!!

 

La meva cosina Sandra Donadeu, en feia adonar que aquesta setmana podríem tenir una proposta fantàstica, que esperem amb la vostra generositat també podrem aconseguir.

 

Atenció:

 

“el dia  3 de desembre, Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat i per fer més evident aquesta data, s’ha organitzat :

Un viatge col·lectiu de més de 2.500 quilòmetres per fer visibles les persones amb capacitats diverses. 
 
Quin és el repte? 
 
Completar 2.685 quilòmetres. És la distància entre Terrassa i Nikopol (Ucraïna). Les dues ciutats comparteixen vincles solidaris i de cooperació gràcies al treball d’entitats com TANU.

 

Fer-ho en 15 dies. El viatge comença el 19 de novembre i acaba el 3 de desembre, Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat.

Fer visibles les 15.840 persones amb discapacitat reconeguda que té Terrassa. Encara lluiten per a la seva inclusió plena i efectiva a la societat.

 
On es farà? Cadascú pot moure’s i sumar kilòmetres on vulgui, quan vulgui, amb qui vulgui i com vulgui: corrent, caminant o rodant. Després sumarem totes les aportacions a la següent pàgina web.
 
Com pots participar?
Imprimeix el següent dorsal o posa’t alguna cosa taronja, el color de la discapacitat. 
 
Dorsal:
 
Surt a córrer, en bici o a caminar. Pots fer-ho on tu vulguis, quan tu vulguis i amb qui tu vulguis.
Fes-te una foto durant el recorregut.
 
Envia un whatsapp al 619 034 934 amb el teu nom, els quilòmetres que aportes i la foto que t’has fet.
Comparteix la foto a les xarxes socials amb les etiquetes #CursaCapacitatsDiverses #TerrassaTrencaBarreres
Cada quilòmetre suma! Pots participar-hi més d’un cop. També pots aprofitar els teus trajectes del dia a dia.
 
Vinga!, t’animem a que et facis una fotografia vestits de amb el color taronja (color de la discapacitat) i també l’enviis als llocs habituals, i si vols nosaltres també els hi farem arribar. Recorda, que si pots, t’imprimeixis el dorsal. Gràcies, des de Mossenaires

 

 

No hi ha resposta