22 des. 2020

El teu racó per no oblidar-te

Publicat en 18:07 sota córrer,Entrenaments,mossenaires

Un bon recull fotogràfic d’amigues i amics que ens resistim a perdre contacte i ho aconseguim, a aquest raconet de món, les xarxes socials de Can Mossenaire i fent-nos i enviant una fotografia per seguir el projecte d'”Entrenaments individuals”. És cert i reconeixem que de vegades us deu costar, i és per això que encara és més d’agrair i té molt més de mèrit. Els que intentem fer al màxim el que les autoritats sanitàries recomanen, de vegades ens sentim sols i ho estem passant malament, quan no ens reunim amb persones com vosaltres a les que us trobem a faltar i ens cal aquell contacte, i el que fem és mirar de no escampar més la covid19 aquesta, que ens està fent tant mal a tothom. Us felicitem als que ho esteu fent tan i tan bé.
 
Bé, no desesperem, i continuem. Diuen que queda poc: però que aquestes festes poden fer molt mal, encara. Feu les coses bé, en la mesura que pugueu.
 
I la setmana que ve: què?
 
Fes una llufa pel dia dels innocents: retratat amb aquesta llufa de la manera més original que tu consideris: te la penges a la roba o on tu vulguis, i si ens sorprens; encara millor. Sapigueu que no es obligat, per a sortir al projecte. Envia la primera que vulguis i si no tens llufa. Doncs això: una bona llufa. La pots dibuixar, per exemple, i estisorar-la. Va: a fer treballar la imaginació que tu pots.

 Txell Castañé, des de Castellsapera

 

Cris Múrcia ens deia: “Foto d’avui mateix, abraçant a l arbre que ens representa i uneix, des de el Camp Base. Tot i a la distancia i córrer sola, qualsevol dissabte que vaig de casa a Mossèn Homs corrents i volto per terrenys mossenaires, em sento carregada d una bona energia, i es que se, que no estem sols!”
Manuel AlesMiguel, Sebas, Inma
Pepa, un salt dels que fan impressióCarme Valldeperas, remuntant una mica, amb un raig de sol inspirador

No hi ha resposta