23 maig 2012

Corriolegem els voltants de Terrassa

Publicat en 17:49 sota General

Tant és si plou, com si està núvol. Tant és si amenaça pluja: sempre gent disposada entrenar plegada i fer-se costat, esperar-se i fer-ho no tan sols pel plaer de córrer, no tan sols per tot i pertànyer a unes grans ciutats com son Terrassa i Sabadell, aprofitar que estem envoltats de camps impressionants; pensem que voler trobar a l’amic, al company, la conversa que vam deixar a mitges, engegar projectes i qui sap quantes coses passen durant una hora corrent plegats.

Doncs bé, anant per l’entrenament: ha estat paisatgísticament dels més macos, si tenim en compte aquesta combinació de camins amples, corriols envoltats de civada que gràcies a les darreres pluges han fet una bona crescuda, travessant torrents, veient cavalls, natura viva i unes rialles i un caliu com sempre ens conviden a repetir la trobada.

La fotografia, com és costum, per tenir el record del dia, on es veu sempre persones que venen per primera vegada, com en Juan i Miguel. També aquells amics que portaven dies sense venir i que no ens obliden i s’ho fan venir bé per tornar a la cita de tots els dissabtes a les 08:00 a Torre Mossèn Homs. Gràcies per fer-nos costat i fer perdurable el nostre projecte de “Entrenaments en Grup”.

Avui mentre fèiem la fotografia hem destacat com cada setmana als “Mossenaires Nous” als que tots hem aplaudit i també la petita broma de fer xiular els de Terrassa als de Sabadell i a l’inrevés. En el fons ens estimem: molt en el fons.

Image
En Miguel i en Juan s’estrenaven avui al nostre costat, portats per l’Encarna que ja ha vingut en altres ocasions.
Image

I la colla va engegant, amb en Vicenç al capdavant i la incorporació del Carlos, amb mocador vermell, que estava fent estiraments. En Joan i en Víctor se’l miren

Image
En Víctor amb mitja rialla és dels més actius en els progressius, encara que avui se n’ha saltat algun. En Carlos saludant en Joan

Image

Image

Com no podia ser d’una altre manera i vist el meu caràcter, destaco que aquest punt és d’on millor es veu Cantallops de la Selva, o no es diu així aquell bonic poble del cap d’avall. En primer terme el Sant Quirzenc, en Xavi Miquel que fa anys que diu que està “enretirat”

Image
Vicenç i Fran encapçalant el grup enmig del corriol del bonic camp

Image

Image
tancant el grup en Miguel, el més jove de la jornada i que s’estrenava

Image
I

Image
en Ferran Galceran, seguit de prop per en Bernat Sust, fill d’en Pau i la Teresa, que avui ha vingut l’he vist àdhuc esprintant al seu pare.

Image
I la gran alegria de torna a tenir en Maten, de nou. Seguit de prop per en Jordi Renom

Image

Image

als amics els he fet girar, per no sortir tots d’esquena i ha quedat aquest invent d’anar migs de costat

Image
Passant pe un dels torrent

Image

Image
I els amics d’en Pasqual, quan han vist al Maten se n’han alegrat i com que es coneixent i s’aprecien molt, han volgut immortalitzar el moment.

Image

Image
I en Josep Jiménez, seguit per l’Encarna i la Lola.

Ha tornat a anar tot molt bé i estem pensant de fer si fa un bon dia, un entrenament diferent, que mes o menys la gent ja sap: baixar fins el conjunt arquitectònic de les esglésies de Sant Pere, Seu d’Ègara, el pont penjat, el Castell Cartoixa, Museu Tèxtil. Segurament serà aquest dissabte. Als que esteu registrats al fòrum rebreu el divendres la convocatòria, però tots hi esteu convidats.


SOC DISSENYADOR I TREBALLO COM AUTÒNOM, ESPERO LA TEVA COMANDA ;)
Vols que faci de dissenyador per tu ? escriu-me sense compromís 🙂

No hi ha resposta