23 ag. 2011

Anem a Torrent de Gotelles

Publicat en 16:45 sota Entrenaments

La millor època per fer un torrent és ara: doncs cap allà que els mossenaires hem anat. Recorregut agraït i atapeït de vegetació i anar fent bots per no trepitjar el rierol que s’enfilava pel camí.
Refrescada a la font de la moreria i després d’anar tots junts, es proposa una pujada intensa que posarà a prova l’estat en que ens trobem, fent alguna fotografia de record.
Sorpresa de que la colla tot i l’època i l’hora ha estat nombrosa i el recorregut ha estat al voltant dels 10 quilòmetres i escaig.

Molt contents de veure mossenaires nous inclús per l’època, com en Josep i el mateix mossenaire de la setmana, que donat els entrenaments que te durant la temporada, no li era possible regalar-nos la seva companyia.

L’Alberto Lao, que sortosament va sortir il·lès recentment d’un accident de cotxe i que tenia unes ganes immenses de tornar a venir a córrer amb la colla. Les obligacions familiars i la recentment estrenada paternitat, no li permetien tampoc sovintejar la nostre trobada mossenaire.

Contents de que entre-tots el projecte d'”Entrenament en Grup” no s’atura ni per vacances. Fins dissabte !!

Mancants de presència femenina i amb molts amics per l’època de l’any i l’hora
Dos nous mosssenaires, en Josep i en Carlos Javier . Amics retornats, com en Toni i l’Alberto i en Carles Díez


fem una mica de volta per encarar camins coneguts i amb força ombres


Joaquin, Jordi i Antonio en primer terme


En Jordi, seguit per en Carles Salmeron i en Jose Manuel Portero ben de prop


Avui podríem dir que era la jornada dels Carles. En contàvem quatre de mossenaires amb el mateix nom


En Joaquin Ortega fent una bona refrescada a la font de la moreria


Gaby també aprofita l’abundosa aigua del lloc


Tan important com córrer és esperar i anar a buscar a qui ve més endarrerit


i en el canvi en pujada, i en segon lloc: en Carles López


tercer en Carles Salmeron


quart l’Alberto Lao


En Manel Bernal, que a més posarem el circuit que ha gravat al seu forerunner . A més tinc que agrair que a l’endemà em va fer gaudir de la seva companyia a un repte que era pujar a Sant Jeroni des de Collbató
http://blogs.avui.cat/pepmoliner/2011/08/22/sant-jeroni-amb-en-manel-bernal/


L’Antonio Blanco


i el nostre mossenaire de la setmana, Carlos Javier al costat d’un altre figura de l’atletisme: en Diego Garcia


José Manuel Portero, vestit de gala per l’ocasió


Joaquin, seguit per en Jordi


En Josep, mossenaire nou que s’afegia a totes les propostes de canvi de ritme


l’Albert Cardona, va dir que vindria i ens ha fet els honors


En Carles Díez; tenia unes ganes boges de venir avui i al dia abans confessava sentir-se nerviós. De fet, amb alguna molèstia física en vies de superació


En Pedro Molina, seguit per en Lluís que anava buscant aigua


En Gaby, avui l’hem fet patir un xic a la pujada: portava una setmana amb més de quaranta quilòmetres acumulats i està molt il·lusionat


Ens agrada fomentar al grup aquest raconet que tenim ben prop, i és la possibilitat de refrescar-se a la font de les canyes i cada vegada en sou més els que veniu a remullar-vos.


em penso que en Carles venia de des-beure. No se, jeje


Aquí podeu veure que en Manel ha gravat, per saber més detalls

EL MOSSENAIRE DE LA SETMANA

En Carlos Javier Gonzalez Usero, que per molts de nosaltres és un referent en quan a atleta local, ja que sempre ha estat vinculat a la Unió Atlètica Terrassa activament i sense pràcticament lesions, i que ha practicat diferents modalitats amb gran resultats en el cros, pista, mitja marató, marató i contribuint decididament en fer-se un nom i un respecte per tothom que el coneix. De caràcter afable i molt competitiu sempre que toca, fent esforços per donar el màxim. Tant a les jornades de lliga de l’entitat, on sempre es lluita per portar el nom de l’única entitat a Terrassa que toca totes les modalitats i compte amb escola.
Parlo d’una manera subjectiva, donat que com he dit més d’una vegada segur que em deixo molts mèrits a destacar, però repassant les seves darreres actuacions ens adonem que un atleta que aconsegueix passada la frontera dels quaranta anys fer un deu mil en pista entorn als 33′ es veu que parlem d’un atleta competitiu.
Quan ha actuat en mitja marató a baixat de 1h10′ i en marató ha estat a Sevilla on va establir la seva millor marca en l’única marató que se li coneix amb un temps de 2h45′, com destacava en les grans cròniques que ens va regalar en Javier López ( crònica )
Un atleta metòdic i que ha seguit entrenaments d’en Ricard Pintado, d’en “Mosqui” i com no podia ser d’una altre manera en Luis Maqueda. No se’ns fa gens extrany veure’l preparar-se també sol per cicuits que ell mateix es marca, precisament per l’àrea de Torre Mossèn Homs.
Els que portem molts anys en aquest entorn, l’hem vist créixer i fer-se persona amb l’atletisme i acompanyat de molts amics, però penso que el seu nom va molt lligat a gent de la seva generació, com son en Josep Guimerà, Ramon Senar, Bernat Monter, Javier López, que els uns pels altres han aconseguit ser referents per nosaltres i per futures generacions d’atletes i sempre des del seu amateurisme i que estan plènament actius, assolint primeres posicions allà on participen ara des de la vessant en el seu cas de veterà. Ara també envoltat dels seus fills i muller, que estan immersos en l’esport i li fan costat.
Els Mossenaires et desitgem un munt d’èxits i que segueixis fent el que fas: estimar aquest esport. Gràcies !

No hi ha resposta