29 abr. 2011

Una mica d’esport i natura

Publicat en 21:26 sota General

No tinc perdó; vaig endarrerint el bloc i això que em passen coses que: qui sap, igual a algú li pot interessar, coses esportives o de les altres que m’hagin pogut passar.
Per exemple; fer la cursa del Corte Inglés gaudint d’allò més, amb l’Oriol Farré. Un dia en el que no tens pensat anar a ritme, trobes una bona motivació anant amb una persona tan apassionada com l’Oriol i arribar enganxats de la ma; la millor recompensa.

Amb l’Oriol vam entrar en el lloc 120 de la general

També, presentar-me en el primer dia de la jubilació d’una atleta que ni tan sols havíem coincidit mai, però si havia llegit a la xarxa com la Laura Paradell que va arreplegar tota una colla d’amics per anar de Terrassa a Rubí tot corrent. Un dia en el que a més venen persones d’un reconegut prestigi atlètic com el mateix Bartolomé Serrano, Domingo Catalan, Andreu Ballbé. I que a més en un ambient lúdic festiu, envoltat inclús de gent que no és el córrer el seu esport principal.

Diapositives primers moments jubilació Laura Paradell

Anar un diumenge a trobar rutes noves per la Mola amb la meva muller, la Marisol, gaudint de llocs que semblen perillosos pels seus escarpats llocs increïbles, gaudint d’aquesta muntanya que sempre ens acompanya als Egarencs, trepitjant-la una vegada i un altre.

Diaposives de la pujada per la Cinglera dels Cavalls a la Mola

Anant de nou en companyia del bo d’en Casimir a fer una caminada per Aiguafreda, trobant racons que ens ensenyen aquests centres d’excursionisme que molts pobles tenen i que organitzen aquestes marxes per acollir quantitat de caminadors senderistes i algun que altre corredor.

Diapositives Marxa Aiguafreda

Tot això sense oblidar de mantenir el bon to muscular acompanyat dels nostres entrenaments intersetmanals entorn el centre d’Esports Egara, que ens porta sovint a la font de Can Roure, el llac petit i la Carena d’en Bogunyà.

He fet un resum ràpid per que no us vull avorrir, però cada dia d’aquest es viu de forma intensa i m’ajuda a viure una mica al marge dels problemes que tots tenim, almenys durant alguna estona.

Gràcies per haver arribat fins aquí i per haver tornat a treure el cap pel meu blog. De vegades penso, que hi ha tanta informació a la xarxa, que els que aportem quelcom no sabem si pot servir, però ho fem per ser útils.

No hi ha resposta