14 febr. 2010

Valors de País: Miquel Calçada

Publicat en 23:32 sota General

Ara el CDC Terrassenc ha organitzat el segon cicle de conferències que ens dona la visió particular del conferenciant, on se’ns apropa a persones conegudes en diferents àmbits com son en Miquel Calçada, Salvador Cardús, Enric Vila, Patrícia Gabancho. Persones amb pensament profund que no ens deixaran indiferents. De moment vaig tenir la sort de poder escoltar en Miquel i amb el seu tarannà proper i agradable, i amb pensament compromès ens deixava reflexions personals d’una persona implicada amb la regeneració del pensament. Munt d’anècdotes i moltes que feien somriure, altres ens feien pensar cap on ens veiem abocats. Basat en els “Valors de País”.
Quan s’estima tot el que ens envolta, es fa necessari que algú vetlli per les consciències Catalanistes i penso que des de les seves pròpies ideologies ens fan reflexionar i enriquim el nostre pensament.
Ja ho sabeu, si voleu venir a passar una bona estona, anem per la segona que promet ser molt interessant.

Com es ja habitual vaig fent alguna fotografia del moment per si voleu veure-les.
DIAPOSITIVES

Image
En Miquel dúia ben preparat el que volia dir, i renoi que va tocar tot el que va voler

Image

Image

Si voleu venir, només cal que ho feu.

Image

Image
Image
Tant en Rull com en Ricard, donen el toc adient i van presentar els valors d’en Miquel, que tan bona vetllada ens va donar.

No hi ha resposta