04 febr. 2010

A l’acte d’Artur Mas

Publicat en 14:03 sota Política

Diumenge vam estar a la proclamació del candidat Artur Mas
a la presidència de la Generalitat, que no es poca cosa.

Image

Triar a les persones que faran que els propers anys deixin de ser tan conflictius a la terra que per casualitat em va veure néixer i estimo, em fa anar a aquest tipus d’actes, i visc més de prop el caliu de persones que trien una manera de pensar similar a la meva. Maneres de veure com organitzar-nos.

Com que el comitès locals Terrassencs de CiU van organitzar d’anar-hi amb autocar, vaig portar-hi a la meva família que per primera vegada anava a veure un esdeveniment com el del diumenge des de dins. Van confessar que els va agradar. El fet que no els interessi “la política”, feia encara més interessant mirar les cares que posaven.

Tots el detalls possibles, pantalla immensa, una presentadora virtual coordinada per una noia, símils amb pel·lícules, espots i tot focalitzat a fer que a les persones amb inquietuds com nosaltres podéssim afirmar que va ser una acte ben treballat. A mi que m’agrada el grafisme, vaig veure un combinat d’imatges que jugaven amb els logos, que em va encantar.

Si voleu veure tot l’acte a:

La imatge “https://i0.wp.com/lh3.ggpht.com/_61jrkixjZc0/S2q86a47YYI/AAAAAAAABZw/Z4QTxUndOu0/ciut.jpg?resize=462%2C295”  no es pot mostrar perquè conté errors.

El president Pujol, segueix en bona forma i és molt estimat. M’agrada especialment la seva agilitat mental. És per això que es fan imprescindibles les seves intervencions. Se l’estima i se’l respecte.

En Duran, considerat un dels millors polítics del panorama actual, bon analista i treballador. Va enviar missatges importants i finalment;

l’Artur, que a més era el seu aniversari, i que no crec que fos un fet casual. Un ferm candidat a treure’ns a tots del desànim que ens ha portat darrerament la gent que fa política, que ens governa i que dona la sensació que no ho saben fer bé. No saben fer servir les eines i tot sembla fruït de la improvisació, i la gent planera, com jo, ens desencantem i ens desanimem.

Vaig fer una col·lecció de fotografies que exposo, per si és del vostre interès.

DIAPOSITIVES

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

No hi ha resposta