30 des. 2009

Josep Rof i Rof – fa vibrar

Publicat en 20:21 sota General

Xarxes socials, fòrums, blogs, correus electrònics, portals fotogràfics: què son ? eines.

Qui fa servir les eines ? Persones.

Depèn de com i qui fa servir aquestes eines, endevinem que darrera hi ha algú que mereix la pena conèixer. Una persona meravellosa, en aquest cas, a qui tothom estima i que tothom el vol. Amic dels seus amics, marit, pare, avi i qui sap quantes coses més. Amb ganes de ser útil. Una persona que es fa estimar, que per ell la seva família ho és tot i aquesta persona deixa que molta gent el conegui, escampa el seu olor de bona persona també gràcies a aquestes eines. Gent com molts de nosaltres i jo entre aquesta gent he tingut la sort de saber de la seva existència.

Hem vist la possibilitat d’estar-hi prop i hi hem anat tres admiradors.

En Josep Rof i Rof ha estat tal com és: un llibre obert: un llibre com els que ell dissenya amb fulls de colors, ens ha explicat i ensenyat un munt d’aficions i hem vist fotografies, la seva gran afició de llocs on havien creat una gran família que volta al seu entorn. Hem conegut a la seva muller, filla i nets. Hem vist el seu racó a casa, per ell el seu temple i en definitiva, hem pogut gaudir de poder-lo tocar: era l’eina que ens faltava.

Ja tenies un lloc al nostre cap i al nostre cor. Continua amb la teva lluita que portes tan bé i segueix-nos animant a tots. Una forta abraçada.

Mari Pau, Pep, Josep Rof, Dolors

Pàgina web:
http://blogs.avui.cat/jrrof/
http://blogs.avui.cat/jrofrof/
http://jrrofi8mes.blogspot.com/
http://enfoques6ela.blogspot.com/

No hi ha resposta