17 maig 2009

Cursa Viladecavalls [54’06”]

Publicat en 21:42 sota General

Tot i que darrerament sento que no tinc ritme, pensava que anar a una de les curses de les quals guardo molts bons records m’acabaria animant, com així ha estat. La Cursa que organitza el casal familiar de Viladecavalls  Arribo i m’inscric, donat que no ho estava. Trobo una bona colla d’amics del Natació Terrassa, com en Chicho, xerro una estona amb l’Artur de corredors de fons de Viladecavalls al que felicito per la quantitat d’adeptes que ha aconseguit al poble i sembla que estrenaven equipació, en Cesar Avellaneda i Josep Guimerà, amb les seves families, en Jaume dels Panteres Negres i alhora mossenaire, en Pere Garcia, ex-entrenador de llançaments i ara col·laborador habitual de les curses del nostre entorn i de la gent de l’Associació Mitja Marató de Terrassa, en Pere Fàbregues que m’explica la recent estrenada modalitat de curses amb raquetesde neu on fa un paper destacat, com en ell és habitual, en David Gonzàlez, que conec de fa temps de l’Associació de corredors.cat. La família d’en Bernat, amb la Montse i els nens. Tot plegat molt bonic. Ara parlant una mica de la cursa, he desentrenyinat vells records, ja que és una de les curses que més vegades he repetit a la vida. No varia el perímetre que realitza, encara que ara tots els carrers son asfaltats i el poble està força canviat. La cursa me la prenc amb precaució i vaig fent, sense pressa i anar fent, La primera volta per la part dreta, una nova passada pel Casal i la coneguda pujada en direcció a Sant Lluis de Ristol. El meu temps voltant als 53′, i anar saludant tots els coneguts amb els que em creuava. Un cop arribats el tracte exquisit em beguda a dojo, entrepans, una rosa i motxilla de regal. Ah, i també un joc de taces de cafè a l’escut del Barça que ja tinc a la vitrina. Com a conclusió i dia divertit i memorable. Sant Lluis de Ristol  Classificacions 

No hi ha resposta