18 abr. 2024

Font de la Moreria, Pantà de Ribatallada i Font dels Capellans des de Can Mossenaire

Publicat en 18:39 sota General

Avui les dues colles Mossenaires han sabut trobar racons espectaculars de Sabadell, per molta gent desconeguts. L’un per travessar un torrent bonic de debò, com és el torrent de Gotelles i que passa per l’antic pantà de Ribatellada i on sovintegen fonts, com la del mateix nom que el torrent, la de la moreria i tot pujant la de capellans i on un ampli reportatge que ens regala en Gus, gaudim dels impressionants racons.
Els que corríem, en buscar un pi molt gran, que ha aguantat tot sol i força aïllat les inclemències meteorològiques, com l’esclafit de fa deu anys. Un seguit de fotografies demostren que el lloc s’ho val i arribarem fins a les primeres cases de Sabadell i tornarem a camins i corriols de camp, per fer un traguet d’aigua a Sant Julià d’Altura i a on les dues colles es trobaran al capdamunt de la pujada de capellans.
Vull agrair de nou a tothom, a cadascú de vosaltres el vostre ajut perquè hagi estat un èxit i als nostres lectors dir-los que si no han vingut mai, podeu venir a provar i que us trobareu a un conjunt de persones que estaran disposades a fer-vos-ho passat bé. I com diem: fem teràpia d’esport i en traiem molts beneficis, entre ells l’amistat.

clica damunt si vols veure la película al YouTube


No hi ha resposta