11 abr. 2024

Bassa del Golf i Castellarnau

Publicat en 18:50 sota General

Camins amples i passejada per Castellarnau i camps florits i olorosos. La zona ombrívola del Pi gros i baixador de Torrebonica. Una colla que es manté força estable i ganes tothom de què sigui un èxit la trobada. En Jordi Torrente avui ha conduït la bandera i ens han ajudat amb les fotografies, la Maite, Gus, Fran i tres noies que passaven, que ens han fet a foto de gent que correm. Els que caminen, també una bona col·lecció. Els que caminen han fet mirador dels plans de Ca N’Arnella, Font de Sant Josep i Pi pinyer des de Can Mossenaire, amb en Mirabet com a guia.
En resum, si no has pogut venir, el reportatge t’obrirà els ulls de la trobada i si has pogut venir, tindràs el teu record únic i inesborrable. Gràcies per tot i ja saps, que estem desitjant que t’apuntis, a http://inscripcio.mossenhoms.be

Clica aquesta foto, per veure el vídeo
No hi ha resposta