09 des. 2022

Mossenaire Fran: per molts anys!

Publicat en 10:01 sota General

Una vegada hi havia, ara fa molts anys, un grup d’amigues i amics que van creure en un projecte. Aquest consistia a trobar-se a l’era de la Masia de Mossèn Homs amb ganes de compartir una hora fent esport i en concret córrer mentre petaven una bona xerrada, i constatar-ho amb sempre el reportatge que mai ha faltat d’ençà que en tenim coneixement, i vet a qui que un dels seus protagonistes més destacats era en Fran Frutos, una persona encantadora que passats tants anys forma part de l’adn del projecte. No s’entendria sense ell i tot i algun breu parèntesi, sempre el tenim prop. Educat, discret i disposat a contribuir a aquest món que ens ha tocat viure amb els seus consells, opinions i l’etern somrís que sempre l’il·lumina. Avui li dediquem el nostre entrenament el dia del seu aniversari, el 3 de desembre i que és dissabte. Hem anat a un raconet que ens regala la natura, la font dels plàtans, on li podrem desitjar el millor i volem que sàpiga que els dissabtes no serien el mateix sense poder estar amb ell. Que siguis molt feliç al costat de la família i amigues i amics.

Avui és divendres i demà dissabte i observem a la llista d’apuntades i apuntats, que ja hi ets i a més t’agrada a ajudar que tot surti bé i agafaràs el mòbil i el bolígraf i faràs la teva inestimable contribució. Ara i sempre: amic.

Ah!, i recordem que ja us podeu anar apuntant a http://inscripcio.mossenhoms.be i sobretot en Fran agafarà el llistat i posarà la creu de si has vingut i si t’has oblidat d’apuntar-te, t’apuntarà a un entrenament. Un luxe!
Josep, Jordi i Pep, pujant des del Monument de la Dona

José Manuel

A punt per la foto familiar


A la font de platans, buscant a en Fran

Ja tenim en Fran


No hi ha resposta