20 oct. 2022

Entrenant en grup per Torrebonica

Publicat en 18:37 sota General

Una bona colla d’amigues i amics inicien un dissabte més un entrenament compartit, on de vegades el de menys és on anem i, en canvi, si, amb qui anem: amb gent en ganes de fer-se costat una vegada més. El dia ja comença a ser més fosc, encara no ha sortit el sol, i mentre comencem anem veient un canvi de llums, que ens convida a fer esport en les dues modalitats: anant a caminar i anant a córrer. Per una banda, el grup de caminants farà els seus sis quilòmetres i escaig i el de córrer una mica més de deu. Mossenaires caminants, han baixat pel torrent de Fangar, i fent aturarà a la font de l’Argelaguet i els Mossenaires decórrer han fet una volta per Torrebonica i Can Bon Vilar, gaudint sempre d’esplèndides converses.

Us oferim aquest reportat i vídeo perquè us quedi un bon record d’un 15 d’octubre del 2022 memorable, com ho són tots. Gràcies pel vostre ajut i ja us podeu apuntar pel dissabte vinent al lloc habitual  http://inscripcio.mossenhoms.be

No hi ha resposta