13 oct. 2022

Sempre és una festa de l’esport

Publicat en 16:39 sota General

Sempre són una festa de l’esport els dissabtes Mossenaires i aquest també ho ha estat. Després d’uns dies de pluja, segurament avui ens hi hauria ben bé hagut de visitat a la nostra sortida i no. Ha estat un dels circuits de força asfalt, el que han fet Mossenaires que corren els que ens fa travessar el poble de Matadepera, i tenir com a destí la font de la Tartana on podrem reposar i fer un bon traguet d’aigua tractada i amb garanties. Lloc encisador, on moltes vegades al llarg dels anys hi anem i sobretot en dies com el d’avui que mirem de no trobar massa basalts enfangats. Arribats a la font, també immortalitzem l’entrenament amb la fotografia de grup.
Pels bonics carrers del bell centre de Matadepera, a l’església de Sant Joan i el carrer major, la plaça Sant Jordi on veurem els colors de tardor, tan i tan bonics. Gràcies per fer-nos costat.

Mossenaires que caminen han anat també a Matadepera fins al Masot i camps d’esport, i han baixat fins al polígon industrial de Can Petit, fent quasi sis quilòmetres.

Tots dos circuits els podreu veure i fer al llarg d’aquest reportatge.

Bé, ja tenim obertes les inscripcions pel dissabte vinent, i et convidem a apuntar-te com abans millor i t’ho agrairem. Gràcies. http://inscripcio.mossenhoms.be

ANTONIO MAYORGAS , es ve a visitar

No hi ha resposta