01 set. 2022

Font de Can Roure

Publicat en 18:16 sota córrer,mossenaires

Continuem amb el projecte d'”Entrenaments en grup a Torre Mossèn Homs”, que vam iniciar fa una bona colla d’anys i que arran de la pandèmica va fer una aturada de la trobada física, encara que gràcies a tothom, no vam perdre contacte virtual, per mitjà de la nostra web i diferents xarxes socials. Acomiadem el mes d’agost, un mes estrany, en què hem patit molta calor i ara patim per la climatologia. Els dissabtes a les 08:00 sempre ha vingut alguna amiga o amic, i hem pogut fer el típic entrenament corrent d’aproximadament 10 quilòmetres, i el que aviat celebrarem el primer any dels entrenaments caminant d’uns sis quilòmetres. Tot això ens permet no perdre contacte i amb l’excusa de fer esport, conèixer a gent que val molt la pena, amb la que podrem xerrar i gaudir d’aquests entorns del Vallès Occidental que compartim tant Terrassa, com Sabadell i Matadepera, que ens permet un bon grapat de circuits variats i que tots parteixen des de la Massia, que per nosaltres, també anomenem “Can Mossenaire”. La setmana vinent ja estem a setembre i encetem la nova temporada, i aviat el primer any després de les prohibicions d’entrenar agrupats. Bé, enhorabona a tots vosaltres, sense els quals aquest projecte s’hauria fos.

Pels que m’ho pregunteu moltes vegades i gairebé cada setmana, i mentre jo ho porti, us demano ferventment feu aquest esforç d’apuntar-vos, i si pot ser com més aviat millor, perquè ens va molt bé a l’hora de pensar els circuits i configurar a persones que em poden ajudar una mica a portar aquest petit vaixell que són els Mossenaires, i us convidem a continuar venint i que convideu a totes les vostres amigues i amics. Ens agrada conèixer gent i ens enriqueix encara més la nostra existència. Vol dir que si: ara us heu d’apuntar i a més ara i sempre ha estat i encara serà de franc: totalment gratis i només es demana venir amb ganes de passar-ho bé.

Parlant d’aquest dissabte 27 d’agost de 2022, les colles han sortit a l’hora en punt i en Josep ens ajuda de portar als caminadors i jo, faig el que puc amb els que correm. De fer ara quasi no corro, i almenys els dissabtes tinc la sort d’animar-me al vostre costat. Nosaltres hem anat a la font de Can Roure, i us aportem un reportatge de record, perquè us quedi un bon regust.

Gràcies per tot i ja tenim inscripció pel dissabte vinent, i gràcies pel vostre ajut!

 

No hi ha resposta