25 ag. 2022

Passem per l’hípica

Publicat en 16:38 sota mossenaires

Mig agost i continuem. Sí. El dia ha estat com és habitual per gaudir d’una estona. Els Mossenaires hem sortit al mateix moment, tant els que caminen com els que ho fan corrent. Els recorreguts i la gent que hem passat aquesta bona estona, la reflectim amb els reportatges acostumats, on ens podem fer una idea de com ha estat. 6,5 quilòmetres d’esplèndida natura han fet qui ha caminat i 9,3 quilòmetres qui ha corregut, i de nou un dia per recordar, únic i intransferible. Gràcies pel seguiment i esperem que puguis continuar fruint amb nosaltres.

Qualsevol dissabte que decideixis venir, recorda que t’agrairem especialment que t’apuntis per fer les nostres pròpies previsions  a http://inscripcio.mossenhoms.be

“Se hace camino al andar” , Inma i Sebas

 

 

No hi ha resposta