09 juny 2022

Font de la Tartana amb Mossenaires

Publicat en 19:50 sota General

Amb tres dies de pont, i també som una bona colla que anirà a la cerca de la font de la Tartana. Sempre ens venen amics de tota la vida, que volen compartir una estona de #correrxerrar i també #caminarxerrar a la mateixa hora i al mateix lloc. La font de la Tartana, està al lloc on un munt de vegades la colla ens hi desplacem amb gana de passar una bona estona. Fem una bona col·lecció de fotos que sempre estaran a la vostra disposició i per recordar el moment. Continuem demanant la foto que vulgueu des del lloc que vulgueu, per figurar al reportatge de la setmana i sobretot si no pots venir. Però tant si vens, com si no vens, ens pots enviar la teva, com fan força amics.

La colla de caminar també ha fet un bon recorregut, que podeu seguir al llarg d’aquest reportatge, i veureu com es troben persones amb plena celebració de les festes del Rocío.

En definitiva, una setmana més i una menys, amb vocació de gaudir de valent: i tu?, que penses venir el dissabte vinent? Doncs vinga: anem-nos apuntant a http://inscripcio.mossenhoms.be

 

  

Jordi, Oriol, Ida, Txell, Xavi
Toubkal 4167m

 

No hi ha resposta