02 juny 2022

Masia Can Deu amb Mossenaires

Publicat en 19:47 sota General

Destinació: passar-ho bé. Sí? I com s’ha de fer?
Doncs amb aquesta barreja d’esport, xarrera i natura i fer-nos costat, anant pràcticament de la maneta, i com d’altres vegades, avall que fa baixada i anar a veure els entorns de la Masia Can Deu és una masia del rodal de Sabadell, situada al nord-est del terme municipal, al capdavall del bosc de Can Deu. Durant anys va albergar un Museu d’Eines del Camp, reconvertit l’any 2000 en Museu de la Vida al Camp, que inclou una exposició d’eines dedicades al conreu del blat, de la vinya i de l’olivera i estances moblades i amb els estris de la vida quotidiana del món rural tradicional. La masia avui també allotja el Centre d’Activitats Ambientals. Hem descobert que hi ha un punt per veure, que és de les coses que en dies calorosos esdevé imprescindible.

Sortint de la Masia, anem fins a Sant Julià d’Altura, ens tornem a refrescar i cap al camp base, on farem les darreres fotos de record.

Els Mossenaires que han sortit a caminar, han anat a investigar el torrent de Gotelles, i s’ho han passat d’allò més bé, i un munt de fotografies que il·lustren a aquesta crònica.

Gràcies per haver-ho fet possible, i com sempre diem; el dia que vulguis venir, no et faci vergonya que t’ho passaràs bé, i prèviament t’apuntes a http://inscripcio.mossenhoms.be

 

No hi ha resposta