06 maig 2022

Progressem adequadament

Publicat en 15:50 sota General

Ara ja surt la crònica, poques hores abans de la pròxima trobada i aquesta setmana més tard de l’habitual, però amb la bona notícia que tot va bé i que anem millorant adequadament. Hem tingut algun problema de salut, però passada una setmana, podem dir que estem molt millor i ara ens centrem a la crònica d’aquest dissabte que vam fer dos entrenaments: qui va caminar i qui va córrer. Els dos grups amb el mateix objectiu: una bona excusa per fer esport, companyonia i estimació a la natura. I sobretot, xerrar i xerrar molt. Hem tornat a demostrar que la trobada serveix per a moltes coses: trobar aquell racó on compartir bons i mals moments i, repetim, que les coses milloren i si a més es fa el possible per millorar.

Agrair-vos el vostre suport i que feu possible una vegada més, que la trobada ens hagi servit per fer tot molt millor. Recordeu que anem rebent fotografies de mossenaires que no poden venir i volen ser presents al projecte i sempre demanem, si us plau, que us apunteu, donat que podem fer millors previsions i ens ajuda molt. Vol dir que si encara no ho has fet, et donem un lloc on fer-ho amb facilitat i el dissabte a les 08:00 en punt compartirem de nou i ho farem possible..


Recorda: gràcies per apuntar-te a http://inscripcio.mossenhoms.be

No hi ha resposta