26 abr. 2022

… i tornem al Llac Petit

Publicat en 18:31 sota General

I poc després de començar la pluja ens acompanya. I durant l’entrenament hem tingut, pluja fina i tot d’una ha aparegut el sol, i uns colors de la natura esplèndids i objectiu d’anar a veure el Llac Petit, amb poca aigua i ara a més veiem treballs de reparació de la presa. Ara esperem tornar a veure el nostre encantador llac de nou amb més aigua. Ara en veiem poqueta i ens agrada veure com es reforcen les parets.

El grup de caminar i el de córrer han sortit alhora i durant aquest reportatge, podeu veure els recorreguts, per si els voleu fer i repassar.

Amigues i amics que s’havien apuntat, han preferit avui no venir a córrer, per la pluja i de fet no estava massa clar si ens acompanyaria massa estona, però ara podem confirmar que no ha plogut massa, tot i que a la sortida si plovia.

S’estrenava una nova Mossenaire, la Núria i a retornat després de força temps, en Toni, i ens n’alegrem moltíssim.

I també una bona sorpresa: després de més de dos anys, han tornat l’Inma, Miguel i Sebas
I en Miguel, que cada setmana ens envia les fotografies i que està pujant a la Mola i ho vol fer seixanta vegades amb amics, per celebrar el seu aniversari, avui també ha vingut.

Vol dir que avui hem tingut molt bones sorpreses i que podem afirmar que ha valgut molt la pena entrenar a Can Mossenaire

I si tu, també vols venir: no deixis passar un minut i en pots anar apuntant a

http://inscripcio.mossenhoms.be

 

No hi ha resposta