15 març 2022

Tartana amb pluja

Publicat en 20:23 sota General

Quan les prediccions meteorològiques confirmen la realitat d’un dia de pluja, saps que el més assenyat és no mullar-se i esperar anar a fer esport en un altre moment. Sempre diem que gaudim de la vostra companyia, però volem el millor per vosaltres i precisament mullar-se i quedar xopes i xops, no és la nostra aspiració.

Però com que som molta colla, i no volem deixar a ningú sol, ens apropem al camp base de Torre Mossèn Homs, i si veiem que resulta possible la sortida, ens hi aventurem i al final la pluja ha estat molt fina i la sensació general és d’haver-nos passat molt bé i afirmar que “ha valgut la pena”.

El recorregut ha estat el clàssic en aquestes ocasions, i és anar pels carrers de la urbanització de Matadepera, per no enfangar-nos gaire i com a objectiu arribar fins a la font de la Tartana, que té un entorn que no decep a ningú: la cova que es manté igual al llarg dels anys i que hi alberga una font, ara d’aigua tractada de la vila.

El més important és que xerrem pels descosits i que ha estat de nou un èxit i la continuïtat del grup no ha estat alterada i agrair especialment a les valentes i valents que no s’han volgut perdre la trobada sota la pluja. Gràcies a tothom i us esperem el dissabte vinent, i no esperis més: apunta’t ja, que tenim moltes ganes de veure’t. Ens veiem i aquí tens el formulari: http://inscripcio.mossenhoms.be


I ara rebem fotografies del llar de la setmana i que podem anar enviant, per la memòria Mossenaire. Animeu-vos i podeu enviar a [email protected]

No hi ha resposta