08 març 2022

Voltant per Terrassa i Sabadell, al camp

Publicat en 21:00 sota General

La millor manera de començar un bon cap de setmana és fer-ho amb gent amb la que t’hi trobes bé, i aquí hi fa força garanties de trobar-la. A qui que us fa una mica un escrit de record del que ha estat un entrenament de #dissabtesMossenaires ha esdevingut Avi de fa un dia, i estar a aquest raconet de món, com moltes altres vegades, amb gent que fa molts anys que tinc la sort d’enriquir la meva vida i d’altre de nova que setmana a setmana anem coneixent. Sempre ens ve algú nou que ens fa il·lusió conèixer i sempre venen antics Mossenaires, encara que sigui a veure’ns.
També ens agrada rebre fotografies de la setmana de qui no pot vindre i qui vols participar d’aquest projecte, que allarga la trobada amb el reportatge que cada setmana es publica.
Els que correm hem anat i corregut pel bosc de Can Deu de Sabadell, en un recorregut prou conegut i que passa per molts llocs que hem repetit moltes vegades i el que caminen, també han fet un recorregut i s’ha retratat a la font de l’Argelaguet. Segur que podreu se seguir els recorreguts si us els baixeu en aquest reportatge!!
Aquest dissabte i per variar, i igual com sempre, estem oberts a tu, i no tinguis dubtes: si vols passar una estona diferent i fer un tomb pels voltants, tens l’oportunitat de fer-ho amb nosaltres. No deixis passar l’oportunitat i si us plau, apunta’t abans per fer previsions. Gràcies de tot cor!!

 

 No hi ha resposta