14 febr. 2022

Font dels Plàtans corrent

Publicat en 19:45 sota córrer,Entrenaments,mossenaires,senderisme

Tot i que avui anunciàvem circuit especial, anar a la font de plàtans, i ens preocupava pel rierol que tindríem de passar una vegada i una altra, i tot seguit després de la font que anàvem a visitar i una pujadeta exigent just en sortir, ens ha semblat i tenim la percepció que us hem vist gaudir de valent a totes i a tots. Primer hem fet aproximació fins a la baixada que ens fa passar per davant de la font de capellans i llocs molt bonics, i hem vist com domineu la situació i ningú a pres mal ni ha patinat, que és el que ens preocupava. Se us felicita i us donem les gràcies per l’acceptació del repte que avui us hem posat.

Quan hem arribat just dalt del corriol i ja al bosc de Can Deu, una fotografia per veure quines cares fèieu, i l’agraïment a en Jordi Viñeta, que és qui va investigar i trobar tots aquests racons que tots hem fruït col·lectivament.

Ens ha vingut nous Mossenaires, de la mà de la Carme, a qui li ho agraïm i esperem que tornin i s’ho hagin passat bé.

Gràcies a tothom i us esperem el dissabte vinent i abans recordeu que ens agrada que aneu estant apuntats, donat que podem tenir millors previsions i pensar millor el circuit. Gràcies !!!

https://youtu.be/9NvbhBgvA1g

  

 

 

 

No hi ha resposta