07 febr. 2022

Tartana i Gotelles

Publicat en 19:02 sota córrer,mossenaires,senderisme

Després de molt de temps, sembla que ja comencen a ser una bona colla. Tant a el vessant dels caminants com dels que correm, una bona colla i que hem gaudit de valent. La colla de Mossenaires que caminen, han anat al Torrent de Gotelles, veient la zona quasi selvàtica i, en canvi, la colla de Mossenaires que correm, hem anat fins a la font de la Tartana, travessant Matadepera, en un dia on l’asfalt ha predominat. Hem notat com d’antic, que érem colles grans i fruint de valent. Reagrupaments i un tip de xerrar tothom. La remor de les nostres veus al nostre pas, característica principal del grup.

Anem rebent fotografies d’amigues i amics, que al llarg de la setmana entrenen i competeixen, com fa la Carme Ballesteros, que ens envia aquestes fantàstiques fotografies.

Destaquem a en Miguel Moreno, que a banda que ens tramet la seva fotografia de l’entrenament matinal, quan va a treballar, ara ha engegat un repte espectacular de pujar tants anys com farà aquest any, tants com seixanta, i vol pujar seixanta vegades amb persones i amigues i amics que considera cabdals per la seva vida. Aquesta setmana hi he anat jo, el dia que complica onze pujades ja i al juliol serà el seu aniversari. Molts ànims i sort.

Seguim animant-vos que ens trameteu les vostres creacions, com fa en José Manuel, en Fran, en José, Juanjo, Carme, Isabel. És una manera de fer un reportatge encara més ric.

Moltes gràcies a tothom i us esperem tots els dissabtes, tant si vols venir a córrer com si vols venir a caminar. Això sí: prèviament t’agrairem que facis la teva inscripció a http://inscripcio.mossenhoms.be , encara que si t’oblides, tenim amics que us ajudaran a apuntar-vos a darrera hora com fa en Fran.

Bona setmana!!

 

 

No hi ha resposta