25 gen. 2022

Entrenament en grup: corre o camina

Publicat en 18:50 sota General

Si t’agrada fer esport compartit, res millor que anar amb una colla que sempre gaudeix plegada i que passen els anys i manté el caliu i us anima a fer el mateix: compartir en grup una horeta i escaig. Aquesta setmana a #Terrassa tenim una de les proves més importants que es disputen pels carrers de la nostra ciutat, i una bona colla d’amigues i amics dedicaran el dissabte a posar-ho tot a punt per al diumenge que tindrà lloc la XXII edició de la mitja de Terrassa i la XVI Santi Centelles i des d’aquí ens n’alegrem si us ha anat bé. Dissabte vinent ens ho veniu a explicar: us esperem!!

La colla de Mossenaires caminants ha estat nombrosa: segurament el dia amb més amigues i amics i han fet un tomb per Bonvilar.

Els Mossenaires que corren, han fet un seguit de camins que els ha dut al bosc de Can Deu de Sabadell.

Les dues colles, que surten a la mateixa hora, hi han hagut de suportar temperatura molt baixa, i portem un parell de setmanes amb molt i molt fred.

Podreu baixar els circuits que us pengem al llarg del reportatge.

 

No hi ha resposta