15 nov. 2021

A Can Candi des de Can Mossenaire

Publicat en 19:31 sota córrer,Entrenaments,mossenaires,senderisme

Han passat vuit setmanes d’ençà que vam reprendre els entrenaments en grup, i avui ens hem atrevit a fer l’entrenament més llarg de Can Mossenaire, el que ens portarà a Can Candi a pujar els sis revolts i uns dotze quilòmetres i amb algun revolt que realment crema. Una mica més llarg del que ens és habitual, i destacàvem que va ser el darrer entrenament abans de la pandèmia, quan deixàvem d’entrenar en grup. Un cop a dalt, els que correm, hem fet una fotografia de record. Hem volgut sentir-vos la veu, i hem fet una mica de vídeo on us preguntàvem com us havia anat, i també veiem entrar la bandera desplegada.

El Mossenaires caminants han fet uns sis quilòmetres, fins a Sant Julià d’Altura, i ha estat conduït per primera vegada per la Nerea, a qui donem les gràcies.

Tant un com altre entrenament, els podreu veure i baixar des d’aquesta crònica.

Un dels moments que destaquem, també podeu escoltar el vídeo, on en Xavi Pons ens explica on va transcórrer la seva infantesa, davant la casa dels pares i on ens explica una mica l’entorn on som. Gràcies per la teva explicació.

L’entrenament ha estat abundant la bona conversa i sempre ens venen Mossenaires que feia un parell d’anys que no vèiem, i de nou podem tornar a compartir aquest entrenament o no parem de xerrar. D’aquí el nostre hashtag #correrxerrar que tant ens agrada.

Esperem veure-us el dissabte vinent i ja us podeu anar apuntant, que la inscripció ja és oberta

No hi ha resposta