26 jul. 2021

Continua l’estiu… amb Mossenaires

Publicat en 17:58 sota córrer,Entrenaments,mossenaires

Mentre fem la nostra crònica, cauen cendres a Terrassa que venen des de l’Anoia on han cremat prop de 1.600 hectàrees, nosaltres que estimem tant la natura, plorem per això. La majoria de les vostres fotografies estan plenes de verdor, i portem un parell de setmanes com a protagonista el foc. Tenim Mossenaires que treballen  com ADF i bombers, i els hi ho agraïm públicament. Ens ve tristor, i tant de bo no es cremés. Notícies que es repeteixen.

I com està la covid19 ?. Malament. Molts esforços per aquest “dragon kan”, i agraïm a la gent que fa esforços per guanyar la batalla, i esperem que també la guerra. Veiem dades preocupants, com ara a Terrassa més de 2.244 casos diagnosticats aquests darrers 14 dies, i a països europeus on acabaran no deixant entrar a segons quins llocs com restaurants, a persones no vacunades o amb test negatiu recent. Estem al capdavant com a transmissors pandèmics. No es cosa per fer veure que no va amb nosaltres.

Voler fer veure que vivim estats normals, i no podem. Nosaltres continuem demanant màxim de precaució i esperem de tot cor que al setembre puguem convocar entrenaments en grup, amb mesures i no sabem si serem tres o quatre, o més de trenta. Ens agrada poder compartir converses, viure de prop al costat d’amigues i amics i fer-la petar i ajudar a donar qualitat a les nostres vides amb l’esport en grup.

Bé, no era la nostra intenció posar de mal humor a amigues i amics, però sí de seguir conscienciant que el foc i la malaltia forma part aquesta setmana del nostre dia a dia.

La setmana vinent imaginem que estareu de vacances o a punt de començar-les i per no perdre-us el fil, no deixeu de pensar amb “Mossenaires” i compartiu, si us plau aquestes fantàstiques fotografies vostres amb tots nosaltres. De tot cor: Gràcies!!!

No hi ha resposta