19 jul. 2021

Més de cinc-cents dies

Publicat en 16:38 sota córrer,Entrenaments,mossenaires

Estem, ja, a mig juliol i si obres qualsevol mitjà de comunicació, el tema que segueix latent és la covid19, però nosaltres enganxats a l’esport amb sensacions contradictòries. Per una banda, podem córrer per l’exterior, i veiem força amigues i amics fent esport. Aquest racó que durant molts anys a fomentat l’esport en grup, ara està una mica parat. Això no vol dir que grups amb molt de compte, surten a entrenar plegats i avui, i després de més de cinc-cents dies de no anar incrustat en un grup corrent, a banda d’una cursa que vaig fer a Olesa, he estat una estona i he enyorat aquells moments. Esperem que el tema millori i puguem passar full a aquest capítol de la història i anar de nou sense tan sols la limitació de les nostres pròpies prestacions.

Hem rebut fantàstiques fotografies i és d’agrair i ens anima a continuar demanant-vos aquest esforç, amb les vistes enfocades a una millor situació que esperem que sigui al setembre. Gràcies i ja estem esperant la teva propera fotografia. No esperis ni un segon!!!


Pep Moliner, al riu segre al seu pas per la Seu d’Urgell

No hi ha resposta