19 abr. 2021

50 Setmanes de Pandemia amb Mossenaires

Publicat en 20:33 sota córrer,Entrenaments,mossenaires

Si una cosa sabem, és que l’esport i la natura donen molta satisfacció. Oportunitat de trobar-se molt millor i és sabut que és molt saludable, i parlant de saludar: gràcies a el vessant de l’esport que hem triat, tant córrer com caminar, ens ha donat l’oportunitat d’eixamplar la coneixença d’una bona colla d’amistats, que malgrat la pandèmia, i que ara no podem tenir com abans, però cada vegada veiem més prop que la ciència està a punt de guanyar una batalla i ens donarà l’oportunitat de continuar gaudint d’excelents persones. No està tan lluny.

Aquesta setmana hem rebut un conjunt de fotografies on se us veu prou bé i en forma, en camps, muntanyes, racons, coves, cims, fonts i tot això ens ha fet gaudir de les vostres aportacions. Moltíssimes gràcies.

Però, la cosa continua i ja pots enviar la teva propera fotografia. A veure amb què ens sorprens i si fa dies que no envies: aquesta setmana ho pots fer, i si coneixes algú a qui li agradi el projecte que entre totes i tos portem, convida’ls a fer-se una fantàstica fotografia, com les que aquí heu anat poden veure.

Encara no has enviat la teva? Va que segur que ens tornes a sorprendre. L’esperem!!

 

 

No hi ha resposta