12 abr. 2021

Portem 49 setmanes d’entrenaments Individuals

Cada setmana voldríem començar donant la notícia que tot es normalitza i tornar a fer propostes multitudinàries per #correrxerrar i #corrergaudir tothom i compartint aquests entorns prop de la masia de Torre Mossèn Homs i que durant més de vint-i-vuit anys i des dels seus entorns ens havia vist fent dissabtes memorables. L’esperança hi és, però malauradament les notícies avui dia no són favorables, per més que vulguem, i ja anem per la quarta onada i les ucis són plenes, vol dir que les coses algú no les està fent bé, ja que cada cop que obren l’aixeta i la gent té més contactes socials, la cosa s’esvera. Vol dir que ens quedem amb els bons desitjos i que sembla que gràcies a les vacunes que dins dels organismes de la gent crearan aquests soldats necessaris per lluitar per aquest maleït Covid-19 que tants estralls causa i està causant a la salut de la gent i també a l’economia. Des d’aquí els nostres ànims, que encara que siguin poca cosa, hi volen ser. Ànims que estem més aprop.

Les fotografies que ens heu enviat, totes són genials i com ens alegrem de veure que feu esport i que ens ho voleu compartir. Ens fa molta il·lusió veure que teniu aquesta constància i us continuem animant que continueu regalant-nos les vostres imatges que ens omplen d’esperança.

Tornem a fer foto lliure per la setmana vinent, que ja serà la cinquantena setmana de fotografia individual. Vinga, que segur que serà ben bonica.
 

 

No hi ha resposta

Els comentaris estan tancats actualment.