08 març 2021

Tot un any sense entrenaments Mossenaires

Publicat en 22:12 sota córrer,Entrenaments,mossenaires

El que fa que molts no perdem l’esperança és veure com feu els possibles per no defallir, i que aquest malson passarà. Segur que ni de bon troç, la majoria de nosaltres no pensàvem que passat un any encara estaríem parlant en termes de que encara continua la lluita. Un any és molt o poc, depenent de com s’hagi passat i que cada persona haurà estat un món. El nostre desig és que continueu lluitant i que segur que anem ben encarrilats per poder  fer coses en grup, sobretot córrer plegats, mentre fem una bona xerrada.

Avui hem gaudit de nou de les vostres veus que acompanyades de la vostra imatge ens ha apropat a vosaltres. De la primera a l’últim heu volgut donar un missatge positiu, com estem segurs que ha d’ésser. Fort agraïment.

La setmana vinent continuem amb el projecte i la fotografia, la que més us agradi. Sobretot, que pensem molt en tots vosaltres.

No hi ha resposta