15 febr. 2021

A les Mans

Publicat en 18:33 sota córrer,Entrenaments,mossenaires

Ens encanta com d’importants són aquests moments, en que  feu alguna cosa que ens uneix i ens posa elements en comú. Avui us demanàvem fessiu algun gest amb les vostres mans, i de ben segur que podeu estar segures i segurs que ho heu tornat a aconseguir. Les vostres expressives mans ens han donat molt missatges, que retronaran en els nostres cervells i que ens han fet pensar. Fort agraiment i ja ho tenim.
I ara pensereu, i que ens demanaran Mossenaires per tota aquesta setmana que avui comença,  i et farem fer algo que ens fasi pensar.
Sabeu una cosa? aquesta setmana fa just vint-i-vuit anys que dos amics, Javier i Pep, vam començar a entrenar als peus de la Masia de Torre Mossèn Homs, i ho vam fer de forma continua. I va ser tant així que des d’aquell any, l’entrenament en va convertir en habitual i sobretot els dissabtes. I s’hi va anar afegint amigues i amics, fins a dia d’avui. Vol dir que estarem d’aniversari, aquesta setmana. “28 anys”
I la fotografia que us podeu fer?
– Feu algun gest que ens doni la sensació que esteu pensant. Per exemple com el pensador de Rodin, posant la teva mà fent veure que penses, o amb una mirada profunda, o a veure que et surt que quan mirem la teva fotografia ens sembli que estàs pensant alguna cosa ben profunda. Va!, pensa, pensa.
Gràcies per entrar en aquest joc, i sobretot agrair que formis part del projecte d’entrenaments individuals en temps de pandèmia, i pel teu continuo seguiment que estàs i has fet.

 

No hi ha resposta