08 febr. 2021

Quarantena Setmana Mossenaire

Publicat en 20:19 sota córrer,Entrenaments,General,mossenaires

Això si que és una quarantena! . Portem quaranta setmanes sense les nostres trobades i de l’inici d’aquest projecte Mossenaire, i pensàvem que aquest de fotografia que envieu i ara àudio seria per poc temps, i encara, hores d’ara, no veiem el final. Vaja!. Però ens queden las vostres imatges, veus i comentaris que ens feu arribar personalment i que ens encongeixen el cor. Esperem que tingueu la millor de les sorts i que com, bé dieu, cada dia som més prop de poder-nos retrobar. Encara que hores d’ara continuem amb aquesta distància imposada per la pandèmia. Seguim aconsellant la distància, mans i mascareta i que tingueu molta salut, i els que esteu i heu patit els efectes, us animem i animeu al vostre entorn. És el nostre desig.

Ara, parlant del que veureu, tenim tot un conjunt de veus amb frases que heu posat i que des d’aquí us tornem a agrair l’esforç, i que ens han apropat encara més: inclús tenim un acudit del nostre Mossenaire més “chistós”, sabeu de qui?. No revelem el secret. Hauràs de veure el vídeo.

Per la setmana vinent fes servir les teves mans i amb aquestes inventa’t el símbol que més t’agradi i si no se t’acut res, sobretot: envia una foto teva, i anima a amigues i amics a fer-se una foto per tenir-la dins del projecte i que quedi per a la història.

Bé, agraïment infinit i seguim. Una setmana més i una setmana menys. Ah!. tingueu una bona setmana

 

 

No hi ha resposta