16 nov. 2020

Mossenaires amb mascareta

Publicat en 17:52 sota Sense categoria

La mascareta forma part del nostre equipatge i és un element que s’ha demostrat efectiu en l’ajut en contra la propagació del maleït virus covid19 i es feia una proposta Mossenaire de veure quin aspecte teniu una vegada la porteu. Era inimaginable fins fa vuit mesos que hauríem d’anar per tot arreu amb aquest element i que la persona que menys t’esperes pot ser portador del virus i gràcies a aquesta barrera no anirà a més. Inimaginable i agraïm que a part de fer esport, compartiu amb tots nosaltres les vostres fotografies.

Gràcies, de nou, per acceptar aquest joc i com tenim costum de dir, ens fem una idea d’ho dur que s’està fent no poder entrenar en grup, com tants anys havíem fet. Un bri d’esperança es comença a obrir veient el panorama mèdic i d’investigació, però a hores d’ara continuarem divulgant la necessitat de tenir aquesta i moltes altres precaucions.

Proposta que ara us fem, amb el benentès que envieu les fotografies que a vosaltres us agradin, però hem pensat en la següent proposta:

“Quan veieu un arbre que us agradi, us hi abraceu. Li feu una bona abraçada. Ja que no ens podem abraçar mútuament com abans, ho farem a un arbre: gran o petit, prim o gruixut. Li podem parlar, i segur que tu sabràs molt bé quina creació fotogràfica vols compartir aquí: va, no dubtis en fer-te aquesta fantàstica fotografia abraçant a un arbre”, d’acord?
 

 

 

Anna CosAnna Cos

No hi ha resposta