16 ag. 2012

Corrent i buscant les fonts

Publicat en 12:31 sota General

Vam fem un entrenament nodrit de llocs d’aigua i ombres a dojo. El torrent de Gotelles per aquesta època gairebé és lloc obligat. Com que ara estem a una mica més relaxats, vam fer pocs progressius i les parades refrescants van sovintejar.

Primera parada a la font de la Moreria, que raja i raja, la segona aprofitant la fotografia de família a l’àrea de lleure de Sant Julià d’Altura, i la volta pel fantàstic bosc de Can Deu, fent-lo de baixada pel corriol i de pujada per l’ample, refrescada de nou a les fonts i fins al camp base.

El mossenaire d’honor, en Jesús Expósito, que demostra que la gent jove també s’ho passa bé corrent en grup i que ens mostra orgullós el seu pare, en José que tots coneixeu per què sempre ens explica coses del California Sports, com ara que ara oferira un carnet personalitzat i gratuït i que ells mateixos exposen al fòrum per si voleu fer preguntes i que l’Eva, la comercial de la botiga, us vol respondre.
Un nou mossenaire, en Diego, que ha vingut de la mà de l’Antonio que com que està encantat dels entrenaments convidat a la gent que estima, com el seu gendre, que a més ens deia que va gaudir de la trobada. Vol dir que la família creix i n’estem encantats. Estem molt contents que us heu fet molt vostre el projecte d’entrenaments en grup i us esperem a tots cada dissabte. Fins aviat.


Abans de començar l’entrenament fem un bons estiraments, o el que es el mateix una bona xerrada prèvia amb els amics


Que us sembla l’Antonio com de content va amb en Diego, en Martin Molina i en Juan, que estrenava la seva nova indumentària.


La primera paradeta per qui es vulgui refrescar a la font de la Moreria a la zona gairebé selvàtica del torrent


Enprenem la pujada i en Pasqual, de groc, que avui a l’àrea de lleure ens hem distret i a la segona part ens ha perdut. No ens sol passar, però constatem que ha tornat al camp base i ens ha explicat l’anècdota que s’ha aturat a parlar amb un conegut i llavors ha passat el que hem dit.

Què seria l’entrenament Mossenaire sense la fotografia de família on sortim tots. Una fantàstica colla, on els que no heu pogut venir us tenim molt presents i us esperem quan acabeu les vacances


Doncs hem fet un bon progressiu i aquí teniu el podi. Al David, de groc, els sol fer tots i en Víctor, en primer terme també s’ha provat, junt amb la Jose i Jesú, que han protagonitzat ben accelerat.


En Carlos de perfil i en Javi, també ha fet el progressiu


En Víctor en retrata a mi en un costum que m’agrada: mullar-me el clatell, que em proporciona una frescor que dura més.


I l’Antonio i el seu gendre, en Diego, el dia del seu debut


I en José i el seu fill, una família d’esportistes, fent-se la fotografia de record el dia que es proclama mossenaire d’Honor a en Jesús.

Ha vingut força vegades en Jesús i us una promesa de l’atletisme i a més sempre que proposem canvis i progressions, s’hi apunta. Tenim la sort de poder entrenar també al costat de gent més jove i això ens fa contents i ens agrada que vingui i animi a gent jove a aprendre a entrenar en grup, que no és gens fàcil i més quan tenim tants ritmes diferents. Junt el seu pare José i el tiet l’Emilio i el nebot dels en Manel i el seu germà en Sergio, fan més gran el projecte d’entrenaments en grup.
Molta sort, Jesús, i t’anirem seguint en la teva progressió esportiva.

Ha respòs les preguntes que li hem fet i ha dit el següent:

• Quan vas néixer?

– El 28/09/1996

• Com és que t’agrada fer esport ?

– Perquè practico des de petit, i m’encanta perquè és vida per mi!

• Com és que corres ?

– Perquè sempre m’ha agradat córrer. He guanyat moltes curses i m’ agrada.

• Qui et va animar a fer-te “Mossenaire” i t’agrada ser-ne?

– El meu pare.

– Si, molt. Està molt bé. M’agrada.

• Has fet alguna cosa esportiva que t’agradaria dir: futbol, basquet, curses, bicicleta?

– A part de l’Atletisme, el Futbol.

• Sabem que des de petit que fas curses i que n’has guanyat moltes, ens ho pots explicar ?

– Si. Corro des dels 3 anys. Quan vaig començar a córrer, vaig descobrir que era un esport que m’agradava. N’he après moltes coses.

He guanyat 5 copes consecutives a la cursa de Poblenou. Acostumo a pujar a pòdium.

• Tens algun repte que t’agradaria: córrer una marató o mitja, O fer curses. ?

– Superar la meva pròpia marca.

• i si t’agrada anar acompanyat per tanta gent els dissabtes.

Si, està molt bé. Pots anar enraonant amb la gent, rius molt. T’ho passes molt bé. Està molt bé sortir a córrer quan algú t’ acompanya.

SOC DISSENYADOR I TREBALLO COM AUTÒNOM, ESPERO LA TEVA COMANDA ;)

Vols que faci de dissenyador per tu ? escriu-me sense compromís 🙂

No hi ha resposta